Kinky-shoes | the high heel webshop

Kinky-shoes is dé high heel webshop met (sexy) hoge hakken. Kinky-shoes importeert betaalbare high heels in kleine en grote maten (34 t/m 49) voor zowel mannen als vrouwen en alles daar tussenin (of voorbij!) bij Pleaser USA, Inc.®

Naast een (voet)maatje meer, kan je ook met een bredere voet of bredere kuit bij ons terecht voor een paar ‘kinky boots’ met ruime schacht of breder voetbed.

Op onze webshop kan je ook (omgerekende) maat-tabellen inclusief informatie en handige tips vinden, je hoeft dus niet onzeker te zijn over het uitzoeken van de juiste maat.

Met hakhoogtes tot wel 25 cm en plateaus tot wel 18 cm is er keuze genoeg uit meer dan 2500 artikelen (mét of zonder plateauzool.)
Wij specialiseren ons onder andere in paaldans- en poseerschoenen voor bodybuilding-, fitness- en bikiniwedstrijden en (grote maten) stijlen voor Drag- en Crossdressing.

We hebben natuurlijk ook modellen zonder hak of plateauzool.
Op onze andere webshop: Party-shoes.nl hebben we tevens een groot aanbod Gothic-, Alternative-, Cosplay-, Party-, Dress up-, Speciale gelegenheids-, Fetisj-, Mannen/Unisex-, Shoes & Boots!
Met een groot aanbod Pleaser USA merken als Demonia® en Funtasma® is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden!

Merken/Brands: Pleaser USA ®, Pleaser®, Demonia®, Fabulicious®, Funtasma®, Pin Up Couture®, Pleaser Pink Label®, Devious®, Bordello®

 • Over ons

  Kinky-shoes is gespecialiseerd in betaalbare sexy en kinky (duh) shoes en boots. 

  Bij Kinky-shoes kan je een uitgebreide collectie vinden voor: (Exotic) Pole-Dance, Fetisj-, Drag-, Burleske- en Pin-Up- footwear, om je sexy te voelen of om een statement te maken...

  Kinky-shoes gaat niet mee in de snelle online wereld van "vandaag-besteld-is-morgen-in-huis", toch hebben wij een trouwe, tevreden en fijne klantenkring. Klanten voor wie wij graag met alle liefde en aandacht persoonlijke service en hulp bieden.

  Het team van Kinky-shoes verwelkomt je graag als (nieuwe) klant!

  ----------------------

  Naast onze sexy stijlen bij Kinky-shoes hebben we ook een prachtige collectie bij onze zuster-webshop Party-shoes: vooral gespecialiseerd in alles wat niet 'mainstream' is.

  Party-shoes.nl 
 • Het ontstaan van Kinky- en Party-shoes

  Kinky-shoes werd in april 2008 opgericht door Elisabeth Francisca.

  Met een voorliefde voor hoge hakken en spelend met de gedachte altijd al een winkeltje te willen hebben, trok ze haar stoute schoentjes aan en lanceerde een webwinkel in high heels. Een half jaar later werd 'het zusje' Party-shoes* gelanceerd. Kinky-shoes is inmiddels een begrip in de wereld van (exotic) poledance, fetisj & BDSM, drags, transgenders, she-males, modeliefhebbers en de 'gewone' liefhebber van high(en minder high) heels.

  ----------------------

  Party-shoes heeft naast "vrolijke feestschoenen" ook een enorme collectie in Gothic-, Alternative-, Cosplay-, Dress up-, Speciale gelegenheids-, Fetisj-, Mannen/Unisex-, Shoes & Boots!
  Met een groot aanbod Pleaser USA merken als Demonia® en Funtasma® is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden!

   

 • Elisabeth Francisca

  Oprichtster van Kinky- & Party-Shoes

  ----------------------

  Met groot verdriet is Elisabeth Francisca ons veel te vroeg ontnomen en heeft ze het stokje in juni 2022 moeten overdragen. Met het nalaten van deze twee prachtige webwinkels zal ze natuurlijk altijd blijven bestaan in de wereld van de High-Heels & Party-Shoes. Maar het gemis blijft...

  ----------------------

  -May there be a High-Heels Heaven for you to rule, for your boots were made for walking-

  Foto door: Amy van Son 
 • foto door Nymphaea fotografie

  Chiara: webwinkel eigenaresse sinds juli 2022 

  Na al een tijd voor (en vooral mét) Elisabeth in haar schoenenwinkels te hebben gewerkt, was het verlies van deze prachtige dame enorm.

  Het blijft gek elke dag in de showroom aanwezig te zijn waar Elisabeth zelf jaren lang heeft gelopen (op haar altijd keurige hakjes) maar ik weet dat ze zelf niets liever had gewild.

  Ik zal dan ook zeker mijn best doen om Elisabeth trots te maken op deze webwinkel(s), háár webwinkels!

  Foto door: Nymphaea fotografie 
1 van 4