Hakken voor mannen

Gelukkig durven mannen steeds vaker (weer) hakken te dragen. Hakken, die oorspronkelijk niet direct voor vrouwen waren ontworpen, werden in het oude Egypte al gedragen door slagers om de voeten te beschermen tijdens het lopen door slachtafval.

Origins of High Heels Platform Footwear

Rond 1600 droegen mannen schoenen met rode hakken om te laten zien dat men van adel was. Hoe hoger de hak, hoe meer status men had.

Men in heels | “Charles II of England”, 1670-75, Simon Pietersz Verelst.

In de loop der jaren is de hak voor mannen weer uit het straatbeeld verdwenen, maar de populariteit voor hakken voor mannen is in de afgelopen jaren weer enorm gestegen; mede door de populariteit van Drag Queens en Drag Shows, maar ook worden hakken niet altijd meer geassocieerd met 'vrouwen' en dragen mannen steeds vaker hakken zonder dat daar een vrouwelijke tint aan moet worden gegeven.

Pleaser USA Inc. ontwerpt schoenen die gaan van maat 34/35 tot soms wel maat 49 mét en zonder hak. Ook zijn er speciale collecties schoenen met hakken met breder voetbed voor mensen met bredere voeten, een bredere schacht of kuitomvang en voor mensen met grote voeten. Enkele lijnen zijn speciaal ontworpen voor transgenders, crossdressers, dragqueens en noem maar op; speciaal ingericht voor mannen op hakken.

Wij hebben een enorm aanbod hakken voor mannen, van lage hakken tot high heels, blokhakjes tot stiletto's, bescheiden tot kinky, klassiek tot sexy, oplopend tot maat 47/48 (en soms ook 49) en bovenal: schoenen van goede kwaliteit voor een lage prijs.

Eve 02 mannen op hakken, high heels for menChloe 02 sexy heels for men hakken voor mannen pleaser pink label

Flair 480 heels for men sexy hakken voor mannen

Enkele lijnen met veel schoenen met hakken voor mannen zijn Pleaser Pink Label, Pleaser Single Soles, en voor de wat meer fetisj/kinky kant de Devious collectie. Maar ook in de paaldans wereld zien we steeds vaker mannen op hakken, gelukkig gaan veel Pleaser Platform stijlen inmiddels ook verder dan maat 43

Terug naar blog

NIEUW

1 van 25