Shop op stijl

adore-758_0068-2.jpg

Pleaser® Sexier than ever!

Sensuous. Sexy. Wild.

Pleaser is dé ultieme go-to-naam in sexy schoenen. Met aandacht voor detail, uitstekend vakmanschap, hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen, ongeëvenaarde collecties en onverslaanbare prijzen is Pleaser onbetwist een van de meest gerenommeerde merken voor sexy schoenen ter wereld!

Pleaser

Pleaser Pink Label® Be your beautiful self.

Elegant. Sassy ánd Flattering.

Ontworpen en vervaardigd voor transgendervrouwen, travestie, dragqueens, female impersonators, (dragshow)artiesten of wie dan ook met een voetmaat tot 48/49; de Pink Label-collectie bevat ongeveer 230 verleidelijke ingetogen of gedurfde schoenen!

Pleaser Pink Label

Pin Up Couture®

Classic. Timeless. Chic.

Retro- en vintage-geïnspireerde collectie. Deze schoenencollectie omarmt de glamour en vrouwelijkheid van de meest gevierde tijdperken in de mode van de vorige eeuw en omvat een hele nieuwe reeks unieke stijlen met stiletto's, sleehakken, retro muiltjes's en peep toe-pumps in een flirterig, speels spectrum van prints en kleuren.

Pin Up Couture

Bordello® The ultimate seduction.

Intrigue. Desire. Passion.

Verleidelijk opwindend en prikkelend merk met opvallende over-the-top ontwerpen, een perfecte aanvulling op de enorm extravagante en kleurrijke kostuums, theatrale thema's en dramatische verlichting die de burleske uitvoeringen wereldwijd definiëren

Bordello

Fabulicious® Always in the spotlight

Alluring. Flattering. Dazzling.

Sprankelende bergkristal(strass)versieringen, luxueuze stoffen, fonkelende glitters en levendige kleuren; speciale gelegenheidsschoenen naar een nieuw niveau van keuze en verfijning. Avond-. boudoir-, feest-, bruids-, praal-, bikini/fitness wedstrijd- of cocktail serveersters-schoenen; Fabulicious biedt in vrijwel elke gelegenheid een ruime keuze!

Fabulicious

DemoniaCult® Defining alternative footwear.

Alternative. Defiant. Nonconforming.

Deze geavanceerde en buitengewone schoenenlijn met een no-nonsense, "take-no-prisoners" houding is voor zowel vrouwelijke als mannelijke fans van de alternatieve undergroundcultuur een populair merk.

Deze uitgebreide collectie edgy schoenen is geschikt voor een breed scala aan subculturen en wordt aangeboden in verschillende stijlen: van sandalen, sneakers en Mary Janes tot Creepers, Goth- en plateaulaarzen. DemoniaCult weerspiegelt niet alleen de alternatieve levensstijl, het definieert deze!

DemoniaCult

Devious®

Unleash Your Desires

Ontworpen met S&M en bondage klanten in het achterhoofd is Devious een fetisj schoenencollectie die voldoet aan de verlangens van veeleisende connaisseurs. Van dominante metalen naaldhakken tot prikkelende balletschoenen met torenhoge 7-inch heels, de Devious-schoenencollectie biedt meer dan alleen individualiteit - het is de ultieme uitbreiding voor elke dicterende dominatrix en onderdanige. Voor diegenen die een fetisj-levensstijl leiden of voor diegenen die het gewoon weer wat spannender willen maken, biedt Devious een wilde schoenenlijn om mee te "spelen".

Devious

Funtasma® Step into fun.

Vividly theatrical. Devilishly fun. Mischievously playful.

Funtasma biedt een ongeëvenaarde selectie kostuumspecifieke schoenen en laarzen; schoeisel dat perfect past bij elke denkbare outfit voor speciale feestdagen, cosplays, thema-evenementen en verkleedpartijen; schoeisel dat geschikt is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, en omvat een grote selectie stijlen met brede wijdte en wijde kuiten. Ongeacht het evenement - van Halloween tot Kerstmis, stripconventies tot anime-expos, Mardis Gras-festiviteiten tot gemaskerde bals en verkleedpartijen tot carnaval - Step into fun met Funtasma!

Funtasma

Inklapbare content

Algemene informatie

Wij importeren speciaal voor jou uit Amerika. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 à 1½ week (binnen Nederland) maar dit kan ook wel eens langer zijn. Hou daar dus rekening mee!

Let op:

 • Voor het retourneren (niet omruilen) van artikelen die speciaal voor jou op bestelling uit Amerika zijn geïmporteerd brengen wij bij per artikel* €25,- importeer-/porto-/invoerrecht-kosten in mindering op het terug te betalen bedrag
  • Dit zijn de daadwerkelijke kosten die zijn gemaakt voor het inkopen.
 • Van deze €25,- zetten wij €15,- om in een shop-tegoed. 
  • Zodra wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij je shop-tegoed aan je toekennen
  • Je shop-tegoed is op onze website te verzilveren bij een volgende bestelling
  • Je shop-tegoed is niet inwisselbaar voor geld
  • Je tegoed is vanaf de datum van uitgave 12 maanden geldig
  • Indien je retourzending niet voldoet aan onze retourvoorwaarden en wij naast de importeer-/porto-/invoerrecht-kosten ook waardevermindering toepassen, vervalt je recht op shop-tegoed

*Bij retournering van meerdere artikelen die wij hebben ingekocht bekijken we altijd per individuele situatie naar de kosten die zijn gemaakt. Het bedrag dat wij hierbij in mindering brengen en wat wij omzetten in shop-tegoed is dus afhankelijk van de daadwerkelijke kosten die wij hebben gemaakt.

De kosten die wij in rekening brengen dekt enkel de kosten die zijn gemaakt voor het inkopen van de artikelen; er worden door ons zelf geen annuleringskosten of herbevoorradingskosten in rekening gebracht.

We brengen deze kosten in rekening wanneer je:
1) je bestelling wenst te annuleren vóór levering maar wij de bestelde artikelen al wel voor je hebben ingekocht
2) je bestelling met ingekochte artikelen wenst te retourneren na ontvangst

Het in rekening brengen van deze kosten zouden we liever niet hoeven doen, maar om de door ons onnodig gemaakte kosten te dekken én om het vele onnodig retourneren te ontmoedigen is dit helaas nodig gebleken (denk aan het milieu en denk liever iets langer na voordat je iets besteld)

Bij een enkele omruiling vanwege een verkeerde maat brengen we deze kosten niet gelijk in rekening, in onze Algemene Voorwaarden en in ons Terugbetalings- & Retourbeleid kan je hier meer over lezen.

Contact

E-mail:

info@kinky-shoes.nl

Adres:
(bezoek alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag)

Kinky-shoes & Party-shoes

Thomas J. Witteroosstraat 18

6827 AZ Arnhem (NL)

KvK 743 520 16 |  BTW-id NL 002 366 589 B32

Maatvoering

Omgerekende maatvoering:

Onze schoenen en laarzen komen uit Amerika en hebben de Amerikaanse maatvoering (1 inch = 2,54 cm). Onze Amerikaanse leverancier vermeldt zowel de US-maten (Amerikaanse schoenmaten) als omgerekende EU-maten* op de schoenendozen.

*De West Europese maatvoering die wij in Nederland, België en overige EU-landen hanteren.

De ervaring leert echter dat de omgerekende EU-maten die op de doos staan niet altijd juist zijn.
Met name de grotere schoenmaten vallen veelal groter uit dan er staat vermeld op de schoenendoos. Om die reden hanteren wij bij grotere maten onze eigen omgerekende EU-maten en niet de EU-maten die op de dozen staan.

Bestel de maat die je normaliter draagt, wij houden al rekening met hoe een model uitvalt (groot, klein of conform de maat).

Indien deze afwijkt van de normale omgerekende maten, informeren we je hier expliciet over in de productbeschrijving.

 

Hoe bereken ik de juiste maat voor mij?

Bekijk hoe je je maat kan berekenen aan de hand van een omrekentabel op onze informatie pagina: "Hoe weet ik welke maat ik heb, en welke ik moet bestellen?"

Indien je tussen 2 maten inzit, adviseren wij meestal om bij een gesloten/dicht model, zoals een pump of gesloten laars, de maat naar boven af te ronden. Bij een open model, zoals een sandaal, waarbij de tenen en/of hak 'open' zijn, adviseren we naar beneden af te ronden.

 

Wel willen we je vriendelijk vragen om niet hetzelfde artikel in verschillende maten te bestellen om vervolgens de maten die niet passen te retourneren.

Maar --> Neem liever contact met ons op zodat wij je kunnen helpen bij het bepalen van de juiste maat. Mochten de schoenen uiteindelijk toch niet passen dan kan je deze altijd omruilen voor een andere maat.

Het is vooral zonde van jouw en onze tijd en het geld om een artikel in meerdere maten te bestellen als je vooraf al weet dat een deel van die artikelen weer retour komt.

 

Wat als ik een specifieke US-maat wil bestellen?

Mocht je graag een specifieke US-maat willen bestellen omdat je weet welke Pleaser US-maat jij hebt, dan kan dit uiteraard: kies in dat geval voor de maat-optie waarin de US-maat staat die jij nodig hebt.

Wij kopen altijd de US-maat die staat aangegeven in de maat-opties zoals in het volgende voorbeeld:

Maat

Vanaf US-maat 12 hebben we de maatvoering wat aangepast. Zo is:

 • US-12 -> EU-maat 42/43;
 • US-13 -> EU-maat 44;
 • US-14 -> EU-maat 45 enzovoorts.

Bekijk hoe je je maat kan berekenen aan de hand van een omrekentabel op onze informatie pagina: "Hoe weet ik welke maat ik heb, en welke ik moet bestellen?"

Uiteraard mag je ons altijd om advies vragen over welke maat je nodig hebt: info@kinky-shoes.nl

Waar kan ik jullie maatvoering en omrekentabel vinden?

Dit kan op de volgende twee manieren:

Je kunt op elke pagina  (zowel op je mobiel als op een computer) aan de rechterzijde een horizontale knop vinden: Op de pagina van een product zelf kan je de omrekentabel bekijken door te klikken op "maattabel/maatvoering" boven de "Aan winkelwagen toevoegen" knop:
Maattabel pagina's Maattabel/maatvoering

 

Laars-afmetingen:

We zijn bezig met het invoeren van de afmetingen van alle laarzen per maat zodat je in één oogopslag kan zien wat de kuitomvang, schacht-omvang en schacht-lengte/hoogte is van de geselecteerde maat. 

Door de grote hoeveelheid laarzen in alle beschikbare maten duurt het eventjes voordat dit allemaal is ingevoerd, dus tot die tijd kan je de afmetingen in de Laars kuit-/schacht-omvang data sheet  opzoeken. Voor de uitleg hoe je dit doet; bekijk onze uitlegpagina

Let op:

Laat het ons weten als je zelf al rekening hebt gehouden met hoe een model uitvalt zodat het bestelde artikel niet twee maten te groot of te klein wordt ingekocht. Dit kan in de 'Speciale instructies' sectie in je winkelwagen:

Speciale instructies winkelwagen

 

Uiteraard mag je ons altijd om advies vragen over welke maat je nodig hebt:
info@kinky-shoes.nl